Pozdravljeni, Prijava

Christel Petitcollin

KAKO RAZMIŠLJATI USPEŠNO (Trda vezava)

Zaščitite svoj um pred manipulatorji!

Več podatkov

29,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Manipulatorji imajo samo toliko moči, kolikor jim je dopustimo.

Manipulacija se pojavlja v različnih oblikah: od čustvenega izsiljevanja v družini ali službi pa do nadvlade nad partnerjem v odnosu ali premočnega vpliva prijatelja. Na žalost lahko v vsakem življenjskem obdobju naletimo na ljudi, ki nas bodo hoteli izkoristiti, da bi dosegli lastne cilje. Njihovi prijemi – preprosti in premeteni – so neverjetno učinkoviti, zato mnogi od nas živijo v škodljivih odnosih, ne da bi se tega sploh zavedali.
V knjigi Kako razmišljati uspešno boste izvedeli, zakaj so osebe z umskim presežkom sanjske žrtve manipulatorjev. Prav tako vam bo pomagala prepoznati manipulatorje in se jih znebiti. Če boste sledili nasvetom, ki vam jih ponuja, boste končno prenehali biti serijska žrtev manipulacije in si povrnili duševno neodvisnost.

CHRISTEL PETITCOLLIN je psihoterapevtka, avtorica uspešnic in predavateljica s področja komunikacije in osebnostne rasti. Njena knjiga Kako razmišljati manj je postala svetovna uspešnica.

 

Zaščitite svoj um pred manipulatorji!
Žrtve mentalne manipulacije spremljam že več kot dvajset let in razvozlala sem tako osebnost manipulatorjev kot tudi osebnost njihovih žrtev ter preučila nenavadno vez, ki jih povezuje. Prišla sem do presenetljivega sklepa: bolj je človek inteligenten, lažje je manipulirati z njim. Paradoks je očiten: inteligentna oseba poskuša ponotranjiti stališče drugih, želi najti skupno pot in pri tem trdno vztraja. Toda manipulatorji lažejo, zanikajo resničnost in namerno povzročajo konflikte, ki jim dajejo moč. Najhuje pa je, da manipulatorji izkoriščajo vaše humanistične vrednote in jih obračajo v svojo korist. Ta knjiga vam daje konkretne nasvete za razumevanje načinov, kako manipulatorji vdrejo v vaše možgane, da vam v njih nastavijo past. Škoda bi bilo, da z umom, kakršen je vaš, postanete njihova žrtev.
Christel Pretitcollin

Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: trda
  • Avtor: Christel Petitcollin
  • Dimenzije: 160 x 220 x 25
  • Jezik: Slovenski
  • Leto izdaje: 2022
  • Prevajalec: Špela Žakelj
  • Število strani: 272
  • Šifra: 006852
  • EAN koda: 9789610053026

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?