Pozdravljeni, Prijava

KOMPLET TREH BAMBUSOVIH LONČKOV LAMA

SET BAMBUSOVIH LONČKOV (3) LAMA

Več podatkov

15,95 € z davkom

V seznam želja

Opis

Vsako leto zavržemo več kot 100 milijonov plastičnih lončkov za enkratno uporabo. Plastika, ki je v prejšnjih desetletjih predstavljala material prihodnosti, danes predstavlja največji okoljski problem. Plastičen lonček je v povprečju v uporabi le 30 minut, razpada pa več kot 450 let. WoodWay Bamboo Cup je pametna odločitev za boljši jutri! Lončki so primerni za večkratno uporabo (več let), ko pa jih ne potrebujemo več, jih lahko enostavno vrnemo nazaj naravi.

BAMBUS: Bambus uvrščamo med trave, njegova posebnost pa je ta, da steblo oleseni, kar je sicer značilno za drevesa. Bambus je najhitreje rastoča rastlina na svetu in na dan lahko zraste tudi do 60 cm. Za svojo rast ne zahteva uporabe pesticidov in drugih kemikalij, zato ga uvrščamo med najbolj koristne in trajnostne pridelke na planetu. Tudi proizvodni proces je okolju prijazen, saj se porabi manj energije kot pri plastiki, to pa zmanjšuje C02 odtis. Les bambusa je izjemno trd, a hkrati lahek, zato je vsestransko uporaben. Simbolično predstavlja dolgoživost, modrost in zdravje.

LONČEK: Lonček so izdelani iz naravnih bambusovih vlaken in tako ne vsebujejo nevarnih petrokemikalij in BPA, ki jih vsebujejo drugi lončki. Ker so naravni, ne puščajo umetnega okusa vaši pijači. Primereni so tako za hladne, kot tudi tople napitke.

ČIŠČENJE: Lonček enostavno operete v pomivalnem stroju. 

Podatki o knjigi

  • Šifra: 336653
  • EAN koda: 3830066922766

Sorodni izdelki:

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?