Pozdravljeni, Prijava

Thomas Campbell

Campbellov načrt (trda vezava)

Kako z izboljšanimi prehranskimi odločitvami poskrbeti za svoje zdravje?

Nova knjiga soavtorja Kitajske študije, ene najpomembnejših in najuspešnejših knjig o prehrani, ki so bile kdaj napisane.

Svetovna uspešnica s področja prehranskih ved + 55 odličnih receptov!Več podatkov

14,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Je soja zdrava?

Naj jemo gluten?

Zakaj moramo jesti organsko hrano?

Naj jemo ribe?

So gensko spremenjeni organizmi nevarni?

Kako naj hranimo otroke?

 

 

Leta 2005 sta dr. T. Colin Campbell in Thomas Campbell napisala knjigo Kitajska študija. V njej sta podrobno opisala rezultate prelomnih raziskav, ki so pokazali, da je s polnovredno prehrano rastlinskega izvora moč preprečiti in ozdraviti mnoge kronične bolezni. Kitajska študija je postala svetovni fenomen, saj se je prodala v več kot milijon izvodih in je neštete bralce navdihnila, da so z boljšimi prehranskimi odločitvami poskrbeli za svoje zdravje.

Campbellov načrt Thomasa Campbella pa napravi korak naprej in vam s praktičnimi nasveti in preprostim načrtom pokaže, kako ta prehod izpeljati, da bi življenjski slog s polnovredno, rastlinsko prehrano postal enostaven in vzdržen.

Obenem se lahko poučite o pomembnih vedenjskih načelih, s katerimi boste lažje uspeli na svoji poti, izveste pa tudi, s čim založiti kuhinjo, kako prebirati oznake in nakupovati ter kako se znajti v različnih socialnih situacijah. V dvotedenski prehranski načrt je vključenih več kot 55 okusnih in enostavnih receptov iz najboljših virov.

 

Če si želite shujšati, ozdraviti bolezen ali samo kar najbolje poskrbeti za svoje zdravje, je Campbellov načrt prava izbira za vas. Ta kombinacija praktičnih orodij in znanstvenih dokazov bo življenja ljudi spreminjala še naslednje rodove.

 

Dr. Thomas Campbell je profesor družinske medicine na Univerze v Rochestru. Je soavtor knjige Kitajska študija, ki se je prodala v več kot milijon izvodih. Je tudi direktor Centra za prehranske študije T. Colina Campbella, neprofitne organizacije, ki spodbuja optimalno prehrano prek znanstvenega izobraževanja in raziskav.

Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: trda
  • Avtor: Thomas Campbell
  • Dimenzije: 130 x 195 x 31 mm
  • Leto izdaje: 20.07.2015
  • Prevajalec: Dejan Vrhovec
  • Število strani: 378
  • Šifra: 003704
  • EAN koda: 9789610026723

Sorodni izdelki:

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?