Pozdravljeni, Prijava

Christiane Northrup

Brezčasne boginje (trda vezava)

Skrivni nasveti za lepoto, vitalnost in dobro počutje.Več podatkov

34,90 € z davkom

V seznam želja

Opis

»Jemanje vseh pravih prehranskih dodatkov in tablet ali prava operacija niso recept proti staranju … Pri brezčasnosti gre predvsem za vitalnost, ustvarjalno silo, ki rojeva novo življenje.«

 

V naši kulturi se bojimo staranja. Strah nas je, da se nam bo spremenil videz, da se nam bo poslabšalo zdravje in da bomo izgubili seksualno življenje. Pa ni nujno, da je tako, pravi dr. Christiane Northrup, avtorica uspešnice Žensko telo, ženska modrost.

 

Staranje smo sposobni spremeniti v popolnoma drugačno izkušnjo, tako telesno kot duševno. Ameriška ginekologinja v svoji novi knjigi Brezčasne boginje, v katerih se prepletajo osebne zgodbe, praktične vaje in najnovejša dognanja o zdravju in staranju, pojasni načela življenja, pri katerem leta niso pomembna: od zavračanja predelane industrijske hrane do sproščanja zastalih čustev, od upoštevanja čutnosti do vzpostavitve boljšega stika z božanskim virom. Pojasni, da je naše zdravje veliko bolj odvisno od naših prepričanj kot pa od našega telesa.

 

Po mnenju dr. Northrup lahko v starosti pričakujemo

odlično zdravje,

            zadovoljujoče spolno življenje,

            sposobnost ljubiti, ne da bi pri tem izgubili sebe,

            sposobnost za to, da se telesno gibljemo z lahkoto in užitkom,

            jasnost in pristnost v vseh naših odnosih, zlasti v tistem, ki ga imamo s sabo.

 

 

Knjiga Brezčasne boginje je polna nasvetov in navdiha, da boste v svoja brezčasna leta vnašali vitalnost in življenjsko moč. Sestavni del knjige je tudi 14-dnevni program za brezčasne boginje. To je vaš osebni recept, če hočete biti zdravi, čustveno živi in radostni na katerikoli stopnji življenja. 

 

 

Knjiga, ki bo spremenila vaš kulturno pogojen pogled na staranje in vam pokazala, kaj lahko pričakujete od svojih zrelih let. 

 

Dr. Christiane Northrup je ginekologinja in porodničarka, nekdanja docentka na Univerzi Vermont College of Medicine in vizionarska pionirka na področju skrbi za zdravje žensk. Več desetletij se je v prvih bojnih vrstah bojevala v svojem poklicu, zdaj pa življenje posveča pomoči ženskam in širi znanje o tem, kako je možno krepiti zdravje ženskega telesa. Je vodilna zagovornica medicine, ki priznava enotnost uma, telesa, čustev in duha. Ženske uči, kako uspevati na vsaki stopnji življenja.

Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: trda
  • Avtor: Christiane Northrup
  • Dimenzije: 130 x 195 x 49mm
  • Leto izdaje: 14.09.2015
  • Prevajalec: Slavica in Borut Petrović Jesenovec
  • Število strani: 480
  • Šifra: 003804
  • EAN koda: 9789610027140

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?