Lindsey Vonn

Moč je nov lepotni ideal

Moč je nov lepotni ideal!
Sprejmite svojo naravno lepoto, pravilno se prehranjujte in izkoristite svojo moč

14,99

26 na zalogi

OCENA KNJIGE

Ni ocen izdelka

Ste prebrali knjigo in bi jo želeli oceniti?
Za oddajo ocene in mnenja kliknite tukaj.

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 40 €!

Naročila in informacije
+386 64 24 24 07 (08:00 - 16:00)

Lekcije o moči, telesni pripravljenosti, prehrani in odnosu do življenja vrhunske športnice in olimpijske prvakinje Lindsey Vonn.
Alpska smučarka Lindsey Vonn želi, da bi ljudje nehali razmišljati o ‘hitri izgubi teže’ in namesto tega začeli ljubiti svoje telo takšno, kakršno je, in s takšnimi zmožnostmi, kot jih ima. Lindsey je dekle iz majhnega mesta v Minnesoti, ki je postalo svetovna smučarska prvakinja, vendar je bilo za to potrebnega veliko garanja in odrekanja. V svoji knjigi Moč je nov lepotni ideal opiše sklope vaj, ki jih ne boste našli nikjer drugje, in življenjsko filozofijo, ki ji je omogočila, da je postala ena najboljših smučark sveta. Avtorica svoj program vadbe, ki je primeren za ljudi vseh oblik in velikosti, dopolni z nasveti o tem, kaj jesti in kako izvajati vadbo, ter bralce aktivira, jim pomaga dvigniti samozavest in oblikovati boljšo telesno samopodobo z namigi in triki, do katerih se je dokopala v svoji profesionalni športni karieri.
Moč je nov lepotni ideal je knjiga, v kateri je vsebina podprta z najnovejšimi znanstvenimi dognanji ter s svežimi študijami o zdravju in vadbi. Polna je vaj, ki se jih lahko naučijo izvajati tudi popolni začetniki, ter vsebuje na desetine fotografij vaj in fotografij iz avtoričine zasebne zbirke. To je knjiga, ki vas bo navdihnila in motivirala, da boste postali močnejši kot kdajkoli tako navznoter kot navzven, pa naj ste športnica ali športnik na začetku svoje poti, želite znova pridobiti kondicijo ali želite izboljšati svojo telesno pripravljenost.
Spoznajte vadbo, po kateri vaše telo ne bo nikoli več takšno, kot je bilo!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Moč je nov lepotni ideal”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODATKI O KNJIGI

EAN 9789610036128
Vezava trda
Jezik slovenščina
Prevajalec Katja Grabnar
Dimenzije 175 x 245 x 11
Število strani 252
Leto izdaje 2017
Založba Učila International
Šifra (SKU): 004369
To top