Pozdravljeni, Prijava

Mrs Hinch

S ČIŠČENJEM DO SREČE (Trda vezava)

Najboljši nasveti za čiščenje – zloščite svoj dom in si umirite misli!

Več podatkov

25,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Čiščenje ni le nujno; lahko je tudi izredno terapevtsko.

Gospodinjska gurujka in spletna vplivnica gospa Hinch, ki trdi, da so gospodinjska opravila lahko zabavna, v knjigi razkriva, kako bo vaš dom zasijal s pomočjo njenih izjemnih nasvetov in trikov za čiščenje.

Njeni prijatelji, gobica Minkica, brisalec prahu Dave ter zvesta in zanesljiva Sharon Shark, so na instagramu navdušili več kot 3 milijone sledilcev, kar kaže, da je v vse bolj kaotičnem svetu, ki nas obdaja, v nas vendarle globoko zakoreninjena želja po umirjenem in urejenem prostoru. Toda gospa Hinch obravnava še nekaj veliko globljega: pokaže, da je čiščenje odličen način, da preženete tesnobo in obvladujete svoje duševno zdravje.

Knjiga vsebuje vsakodnevne, tedenske, mesečne in sezonske načrte za čiščenje ter seznam izdelkov, ki vam pri tem pomagajo, gospa Hinch pa vas v njej iz prostora v prostor vodi do čistejše hiše in večje umirjenosti.

 

»Ta knjiga vam ne bo pomagala samo preoblikovati doma in poskrbeti, da bo sijal od čistoče, temveč vam bo tudi pokazala, kako lahko čiščenje ublaži
občutke tesnobe in prežene stres.«
(Daily Mail)

 

SOPHIE ROSE HINCHLIFFE, znana kot Mrs Hinch, je stara 31 let, živi v lepo urejeni hiši v majhnem kraju v Essexu in zelo rada čisti. Tako zelo, da je s svojim nalezljivim navdušenjem nad seznami stvari, ki jih mora narediti, organiziranostjo, urejenostjo doma in bleščečim pomivalnim koritom, pritegnila ogromno ljudi in postala prava internetna senzacija. Njenemu računu na instagramu @mrshinchhome, kjer poleg nasvetov za čiščenje ponuja vpogled v vse, kar se vsakodnevno dogaja v njunem življenju – od rojstva otrok do praznovanja rojstnih dni in uživanja v prazničnih dogodkih –, sledi več kot 3,8 milijona ljudi.

 

»Kar je Marie Kondo naredila za pospravljanje, je gospa Hinch za gospodinjska opravila. Navodila po korakih, kako dosežete,
da bo vaš dom brezhibno čist in urejen.«
Daily Mirror

KOMENTAR UREDNICE:
Holistični vodnik do popolnega doma in srečne duše.
Knjiga, ki pove, da je lahko čiščenje, ki ni ravno najvišje na lestvici prijetnih dejavnosti večine ljudi, tudi prijetno. Avtorica z nalezljivim navdušenjem razlaga, kako se čiščenja lotiti, in poda veliko uporabnih nasvetov. Hkrati opiše svojo življenjsko zgodbo.

Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: trda
  • Avtor: Mrs Hinch
  • Dimenzije: 160 x 220 x 24
  • Jezik: Slovenski
  • Leto izdaje: 2021
  • Prevajalec: Ida Sternad
  • Število strani: 272
  • Šifra: 006605
  • EAN koda: 9789610047605

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?