Pozdravljeni, Prijava

Shefali Tsabary

RADIKALNO PREBUJENJE (Trda vezava)

Spremenite bolečino v moč, sprejmite svojo resnico, zaživite svobodno!

Več podatkov

29,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Nova knjiga avtorice svetovnih uspešnic o vzgoji Prebujena družina in Ozaveščeni starši – tokrat o prebujanju ženskosti

Si na pragu nove vizije sebe.
Spoznaj jo. Sprejmi jo. Pripravljena si.
Tvoj novi svet te čaka.

Avtorica svetovnih uspešnic o vzgoji in priznana klinična psihologinja ter terapevtka v knjigi Radikalno prebujenje ženske uči, kako naj premagajo svoje strahove in iluzije, se osvobodijo družbenih pričakovanj in znova odkrijejo osebo, kakršna naj bi vedno bile: popolnoma zasidrano v sedanjosti, zavedajočo se in izpolnjeno.

Dr. Shefali pomaga ženskam odkriti namen, ki je že v njih, in izkoristiti moč pristnosti na vsakem področju njihovega življenja. Rezultat je prepričljiva in navdihujoča, praktična in lahko razumljiva knjiga, obogatena s primeri iz resničnega življenja in osebnimi zgodbami, ki osvobajajo velikansko moč, potrebno za prebujenje zavestnega jaza.

 

»Prebujena ženska se osvobodi spon strahu in se dvigne s svojo pristno močjo. Te strani pripovedujejo o tem procesu in osvetljujejo, kako lahko to doseže vsaka izmed nas – korak za korakom. Ta zelo navdihujoča knjiga vas bo spodbudila, da se boste dokopale do svoje največje svobode.« (Alicia Keys)

 

SHEFALI TSABARY je doktorirala iz klinične psihologije na Univerzi Columbia. Osredotočila se je na integracijo zahodne in vzhodne psihologije, zato lahko svojim strankam pomaga z mešanico najboljšega iz obeh svetov. Je strokovnjakinja za družinsko dinamiko ter osebnostni razvoj in poučuje po vsem svetu. Napisala je štiri knjige, tri izmed njih so uspešnice s seznama najbolje prodajanih knjig na lestvici časnika New York Times, dve sta prelomni, prevedeni v številne jezike, tudi slovenskega: Ozaveščeni starši in Prebujena družina.


»Zadnja knjiga dr. Shefali je prepričljiv poziv ženskam, naj se znebijo svojih vlog, ki jim jih je vsilil patriarhat – vlog samoumevnih in kompulzivnih skrbnic – in jih tako oropal telesnega zdravja, čustvene svobode in duhovnega zavedanja.«

(dr. med. Gabor Maté)

Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: trda
  • Avtor: Shefali Tsabary
  • Dimenzije: 160x220x28
  • Jezik: Slovenski
  • Leto izdaje: 2021
  • Prevajalec: Slavica Jesenove Petrovič
  • Število strani: 352
  • Šifra: 006696
  • EAN koda: 9789610049975

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?