Pozdravljeni, Prijava

Will Cole

INTUITIVNI POST (Mehka vezava KM)

Prilagodljiv štiritedenski načrt prekinitvenega posta za vnovični zagon presnove in obnovo zdravja!

Več podatkov

19,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

»Jasen štiritedenski program, zasnovan tako, da v vas vzbudi kar najboljše počutje.«
Gwyneth Paltrow

Nekaterim se zdi post, pri katerem uživaš zgolj en ali dva obroka na dan, skrajna in preveč omejevalna dietna taktika. Ampak naš vsakdanji urnik prehranjevanja – trije obroki na dan in še prigrizki – v resnici ne odseva naravnih ciklov naših teles. Trije obroki vsak dan pravzaprav lahko povzročijo presnovno neprilagodljivost, ki lahko vodi v vnetja, utrujenost in kronične zdravstvene težave. Naša telesa so že milijone let najbolje shajala s periodičnimi obdobji postenja.

Avtor uspešnic in strokovnjak funkcionalne medicine dr. Will Cole vam bo z novim pristopom k postu omogočil, da boste lahko nadzorovali lakoto in intuitivno izvajali prekinitveni post. Začutili boste nagonske prehranjevalne vzorce, postali bolj zdravi in bolj pozorni na to, kako in kdaj jeste. Intuitivni post vam bo pomagal doseči presnovno prilagodljivost – ko vam to uspe, boste lahko zaupali telesu, da bo kar najbolj zmogljivo, pa naj ste jedli pred šestimi minutami ali pa šestimi urami.

Knjiga Intuitivni post, ki poleg 65 receptov vključuje tudi načrt za vzdrževanje, s katerim boste postna in prehranjevalna okna lahko trajno vključili v svoje navade, je izjemna nova uspešnica s področja prehranske znanosti in dolgoživosti.

Dr. Cole bralce s štiritedenskim prilagodljivim postnim načrtom vodi skozi različna okna prekinitvenega posta. Vsak teden je prilagojen tako, da se osredotoča na drug vidik zdravja. Knjiga predstavi najučinkovitejše načine postenja in prehranjevanja, ki še večajo zdravstvene koristi prekinitvenega posta ter uravnoteženega kombiniranja počitka in celjenja z zdravo in okusno hrano, ki je bogata s hranili. Dr. Cole bralcem obljublja, da bodo imeli ob koncu štirih tednov vsa potrebna orodja za ponastavitev telesa, ponovni zagon presnove, obnovo celic in vzpostavitev hormonskega ravnovesja. 


»Z raziskavami podprt in temeljit vodnik po novem načinu postenja.«
Mark Hyman (direktor Clevelandskega kliničnega centra za funkcionalno medicino)


DR. WILL COLE, imetnik certifikata Inštituta za funkcionalno medicino, doktor naravne medicine in doktor kiropraktike, je vodilni strokovnjak na področju funkcionalne medicine, ki na spletni strani www.drwillcole.com svetuje ljudem po vsem svetu, osebno pa v Pittsburghu v Pensilvaniji. Kot eden od petdesetih najboljših zdravnikov funkcionalne in integrativne medicine v ZDA je specialist za klinično raziskovanje pridruženih dejavnikov kroničnih bolezni in prilagajanje metod funkcionalne medicine pri težavah ščitnice, avtoimunskih boleznih, hormonskih neravnovesjih, prebavnih motnjah in možganskih težavah. 
Je avtor uspešnic Ketotarian in The Inflammation Spectrum, Intuitivni post pa je njegovo prvo delo, prevedeno v slovenščin

 

Edinstven program, ki znanost za postenjem združi s celostnim pristopom k prehranjevanju – najučinkovitejši in najdostopnejši vodnik po prekinitvenem postu.

Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: mehka
  • Avtor: Will Cole
  • Dimenzije: 150 x 217 x 23
  • Jezik: Slovenski
  • Leto izdaje: 2022
  • Prevajalec: Eva Žerjav
  • Število strani: 384
  • Šifra: 010084
  • EAN koda: 9789610050711

Stranke, ki so kupile ta izdelek, so kupile tudi:

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?