Pozdravljeni, Prijava

Bear Grylls

KAKO OSTATI ŽIV (Mehka vezava KM)

Priročnik za preživetje v vseh razmerah!

Več podatkov

22,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Popolni vodnik za preživetje izpod rok vodilnega svetovnega strokovnjaka
za preživetje.

Knjiga predstavlja zabavno, osupljivo in popolno zbirko vsega Bearovega znanja, posredovanega na njegov svojevrstni, neposredni način. Z njo boste dobili hiter pregled vseh osnovnih veščin, ki jih boste potrebovali ne samo v divjini, ampak v življenju nasploh.

»V nas se skriva boljša, pogumnejša in bolj neustrašna različica tistega, kar mislimo, da smo.« (Bear Grylls)

Vse, kar morate vedeti, da preživite v sodobnem svetu.

Ali veste, kako …
Preživeti napad medveda?
Zakuriti ogenj iz praktično ničesar?
Pilotirati letalo v izjemnih okoliščinah?
Preživeti v najekstremnejših pogojih?
Bear Grylls to ve.

Težko bi našli pokrajino, ki je ta vodilni svetovni strokovnjak za preživetje še ni obvladal, ali izjemne okoliščine, ki jih še ni doživel. Nihče o preživetju ne ve toliko kot on. Bear si je v obdobju pri posebnih enotah 21 SAS in nato prek neverjetnih odprav – na katerih se je povzpel na Everest (in ga samostojno preletel), plul skozi zloglasni Severozahodni prehod, prečkal svetovne oceane in sodeloval na odpravah v najbolj negostoljubne kraje na vseh sedmih celinah – pridobil osupljivo zakladnico znanja o tem, kako preživeti. Vse to strokovno vedenje in preživetvene strategije je sedaj združil v knjigi taktik in nasvetov, s katerimi bomo lažje preživeli, če se bomo sami podali v ‘divjo’ naravo.

S knjigo Kako ostati živ se boste naučili osnovnih veščin, ki jih potrebujete, da preživite v sodobnem svetu.

 

BEAR GRYLLS je avtor televizijskih pustolovščin, ki spadajo med najbolj gledane oddaje na svetu. Po ocenah jih gleda 1,2 milijarde ljudi v več kot 200 državah. Na televizijski postaji Discovery Channel je voditelj oddaje Misija preživetje in z bafto nagrajene oddaje Otok z Bearom Gryllsom. Je avtor dvajsetih knjig, med katerimi je tudi mednarodna prodajna uspešnica Blato, znoj in solze. Poleg te so v slovenščino prevedene še knjige Priročnik za preživetje v življenju: kako dosegati svoje cilje, premagovati težave in značajsko rasti, Preživetje v naravi: popolni vodnik za bivanje na prostem in Pravi pogum: neverjetne zgodbe o preživetju in junaštvu, ki so vplivale na moje življenje.

Bear Grylls je najprej služil kot pripadnik posebnih enot 21 SAS, pozneje pa je vodil več odprav na najbolj oddaljene in negostoljubne predele sveta in ob tem zbral več milijonov funtov za dobrodelne organizacije, ki skrbijo za otroke. V zahvalo je bil imenovan za častnega poročnika Kraljeve mornarice in častnega polkovnika elitnih Komandosov kraljevih marincev. Trenutno je najmlajši vodja Skavtskega združenja in vzor gibanja, v katerega je vključenih 40 milijonov mladih. Z ženo Sharo in tremi sinovi, Jessejem, Marmadukom in Huckleberryjem, živi na barki v Londonu in na majhnem odmaknjenem otoku ob obali Walesa.

Podatki o knjigi

 • Založba: Učila International, d.o.o.
 • Vezava: mehka
 • Avtor: Bear Grylls
 • Dimenzije: 150 x 217 x 31
 • Jezik: Slovenski
 • Leto izdaje: 2022
 • Opomba: Knjiga meseca
 • Prevajalec: Simon Demšar
 • Število strani: 448
 • Šifra: 010076
 • EAN koda: 9789610049944

Stranke, ki so kupile ta izdelek, so kupile tudi:

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?