Pozdravljeni, Prijava

Loretta Chase

Komplet 3x ŽK Loretta Chase

Škandalozna zaveza med obrtnico in plemičem.

Žgečkljiva ljubezenska zgodba, polna humorja.

Usodna kemija med dvema najbolj grešnima dušama v Evropi.

Več podatkov

19,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

ZAPELJIVKA

Nadarjena Marcelline Noirot se želi uveljaviti kot najboljša modna krojačica v Londonu, a njeni delavnici manjka tisti prestiž, ki ga imajo že uveljavljene krojačnice. Če bi v svoje  imenitne kreacije lahko oblačila tako pomembno osebo, kot je bodoča vojvodinja Clevedonska, bi dame iz visokih krogov trumah drle v njen salon. Zato s sestrami skujejo nenavaden načrt – Marcelline mora čudovitega vojvodo Clevedonskega prepričati, da je ona najboljša modna izbira za njegovo bodočo ženo. Vojvodinja bo narekovala modo in londonske matrone ji bodo sledile.

Nagrada se zdi vredna vsakega tveganja – toda tokrat Marcelline naleti na enakovrednega nasprotnika. Clevedon je enako spreten v zapeljevanju, kot je ona pri krojenju; in po začetni iskri poželenja, ki preskoči med njima, se dva najbolj trmasta zapeljivca v Londonu kmalu zapleteta v igro z ognjem, ki se bo razplamtela v škandal.

In zdaj njuni prihodnosti visita na prefinjeni svileni nitki …

KRALJICA ŠKANDALOV

Mladi Peregrine Dalmay, grof Lislski, se je po štirih letih arheoloških izkopavanj v Egiptu vrnil v Anglijo, da bi se udeležil zabave ob rojstnem dnevu svoje babice. Neizmerno se je veselil snidenja z Olivio, prijateljico iz otroštva, s katero sta si ves čas dopisovala, ni pa pričakoval, da je med tem iz nerodnega dekliča zrasla v privlačno in oboževano mladenko.

Za drugo presenečenje poskrbijo njegovi nerazumni starši, ki od njega zahtevajo, da odpotuje na Škotsko in nadzira obnovo družinskega gradu, sicer mu bodo ukinili denarno podporo. Na srečo pa ima Olivia zamisel. Preden se Lisle sploh zave, kaj ga je doletelo, je skupaj z Olivio in dvema starejšima gardedamama že na poti v deželo dud in hagisa.

ŠKANDALOZNA POTA

James Cordier je mojster preobleke, genialen tat in izvrsten ljubimec, ki je za kralja in domovino opravil že vrsto nevarnih nalog.

Njegova zadnja naloga pred upkojitvijo je pridobiti obremenilna pisma od razvpite ženske v Benetkah. Francesca Bonnard je zaradi svoje izjemne lepote, razgledanosti in prebrisanosti postala najbolj iskana kurtizana v Benetkah, za njeno naklonjenost se poteguje celo sam gilenijski princ. Preživela je že nesrečno ljubezen, ločitev, zaničevanje in škandal, zato takoj spozna, da njen privlačni novi sosed ne obeta nič dobrega.

A naj bo James še tako slab, so tu še drugi, mnogo hujši, ki so prav tako na lovu za Francescinimi pismi. In kar naenkrat ni nič več preprosto, zlasti ne usodna kemija med dvema najbolj izčrpanima in grešnima dušama v Evropi.

Je nagrada vredna tveganja, ki ga zahteva?

 Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Avtor: Loretta Chase
  • Dimenzije: 125 x 190 x 77 mm
  • Prevajalec: Petra Berlot Kužner, Katja Jeraj Valentinčič, Barbara Vitez
  • Število strani: 1027
  • Vezava: Žepna knjiga
  • Šifra: 011894
  • EAN koda: 3830022015648

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?