Pozdravljeni, Prijava

Sarah MacLean

KOMPLET Sarah Maclean (3 ŽK)

12,99 € z davkom

Dobavljivost: Ta izdelek ni več na zalogi

V seznam želja

Opis

V vrtincu strasti z vojvodomOna živi za strast.

Vročekrvna Juliana Fiori, ki privlači težave, ni angleška gospodična z bedastim smehljajem. Upira se družbenim pravilom in ji je popolnoma vseeno, kaj si o njej misli visoka družba. Zaradi škandalozne narave postane najljubša tema londonskih opravljivk … in točno tiste vrste ženska, ki jo ima vojvoda Leightonski najraje daleč, daleč od sebe.

 

On prisega na ugled.

Škandal je zadnja stvar, ki si jo Simon Pearson, vojvoda Leightonski, želi v svojem urejenem svetu, kjer sta na prvem mestu skrb za ohranjanje neomadeževanega imena in prikrivanje družinskih skrivnosti. Toda ko nekega večera v svoji kočiji odkrije Juliano, ki se je tja skrila pred nasilnim moškim, se vse spremeni. On si priseže, da jo bo naučil spodobnosti, ona pa bi mu rada dokazala, da lahko celo hladnokrvnega vojvodo omami strast.

A kaj, ko se vmes zgodi toliko nepričakovanega …

 

V vrtincu skrivne ljubezni z lordom

Odkar so ga v priljubljeni damski reviji razglasili za 'prvega londonskega plemiča, godnega za zakon', Nicholasa St. Johna neusmiljeno zasledujejo vse ženske londonske visoke družbe, ki se hočejo poročiti. Ko se mu torej ponudi priložnost, da pobegne iz elegantnih družbenih krogov, jo vneto pograbi – in se znajde na poti najodločnejše in pogubno ljubke ženske, kar jih je kdaj srečal!

 

Hčerka plemiškega ničvredneža lady Isabel Townsend ima preveč skrivnosti in premalo denarja. Čeprav je precej spretno poskrbela zase, zaradi nedavne očetove smrti nasede in potrebuje zunanjo pomoč, da ohrani dediščino mlajšega brata. Pregrešno postavni in nadvse godni lord Nicholas bi lahko postal rešitev, ki jo potrebuje.

 

Toda dama mora biti oprezna in ne sme narediti ničesar nepremišljenega ali neumnega … na primer, da se noro in strastno zaljubi.

 

V vrtincu romantike z lahkoživcem

Dama ne kadi cigar. Ne jezdi okobal. Ne sablja in ne prisostvuje dvobojem. Ne strelja s pištolo in nikoli ne karta v klubu za moške.

 

Lady Calpurnia Hartwell je od nekdaj spoštovala pravila, pravila, zaradi katerih je ostala neporočena – in več kot le rahlo nezadovoljna. In zato si je prisegla, da bo prekršila ta pravila in živela užitkov polno življenje, ki ga je pogrešala.

 

A da bi lahko preplesala vse plese in ukradla polnočni poljub, bi potrebovala voljnega pomočnika. Nekoga, ki se dobro spozna na kršenje pravil. Nekoga, kot je Gabriel Saint John, markiz Ralston – očarljiv in nevarno čeden ter tako zloglasnega slovesa, da se z njim lahko meri le njegov grešni nasmeh.

 

Če Callie ne bo previdna, bo prekršila najpomembnejše pravilo od vseh – to pravi, da se lahkoživci ne bi smeli nikoli brezmejno in brezupno zaljubiti …

 

Čutna in čustvena zgodba izpod peresa Sarah MacLean, ki nas zlahka popelje v romantično preteklost viktorijanske Anglije in nam predstavi njeno junakinjo, ki se v konservativni družbi stežka, a zanesljivo upira ustaljenim družbenim normam.

Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Avtor: Sarah MacLean
  • Dimenzije: 125 x 190 x 90 mm
  • Prevajalec: Petra Piber, Petra Anžlovar
  • Število strani: 1.194
  • Vezava: Broširana
  • Šifra: 011897
  • EAN koda: 3830022015907

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?