Pozdravljeni, Prijava

Sarah McCarty

Cainov obračun (trda vezava)

Teksaški rangerji so bili edina družina, ki jo je potreboval, dokler ni srečal edine ženske, ki si jo je kdajkoli želel …

Več podatkov

6,00 € z davkom

V seznam želja

Opis

Poroka ga ni nikoli zanimala. A ko je Caine Allen rešil ugrabljeno žensko in jo pripeljal nazaj v njeno mesto, mu čast in poželenje, ki ga je začutil do nje, nista dovolila, da bi mu spolzela iz rok.

V trenutku, ko je legel z Desi v posteljo, je Caine vedel, da se pripravlja nevihta. Desi je res videti kot zapeljivka, a ima tudi železno voljo. In čeprav potrebuje njegovo zaščito, je trdno odločena, da se ne bo nikoli več prepustila moškemu nadzoru. Med njima se vzpostavi napeto razmerje, a to za Caina ni dovolj. On si jo želi obdržati v postelji, ampak ker je bila na njeno glavo razpisana nagrada, mora najprej poskrbeti, da jo obdrži pri življenju.

Sarah McCarty, avtorica nagrajene serije Vražja osmica, v prvi knjigi iz tega niza zasnuje napeto dogajanje, ki ga dopolni z močnimi značaji glavnih junakov, globokimi čustvi in ščepcem pikantne erotike. Popolna zgodovinska romanca, ki je ne boste mogli izpustiti iz rok.

Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: trda
  • Avtor: Sarah McCarty
  • Šifra: 003853
  • EAN koda: 9789610029458

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?