Cecelia Ahern

Klub P. S. Ljubim te

Nadaljevanje uspešnice P. S. ljubim te!

12,90

27 na zalogi

OCENA KNJIGE

Ni ocen izdelka

Ste prebrali knjigo in bi jo želeli oceniti?
Za oddajo ocene in mnenja kliknite tukaj.

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 40 €!

Naročila in informacije
+386 64 24 24 07 (08:00 - 16:00)

Minilo je sedem let, odkar je Holly Kennedy umrl mož – šest let, odkar je prebrala njegovo zadnje pismo, v katerem jo je spodbudil, naj si ustvari novo življenje.

Ponosna je, kako je zrasla in napredovala, se postavila na noge in se celo znova zaljubila. Ravnokar razmišlja, da bi se k prikupnemu Gabrielu kar preselila. A ko jo za pomoč prosijo ljudje, ki so jih Gerryjeva pisma tako navdihnila, da so ustanovili klub P. S. Ljubim te, jo znova posrka v svet, ki ga je mukoma pustila za seboj.
Holly se poveže s klubom, čeprav se zaveda, da ji prijateljevanje s člani lahko poruši notranji mir, ki ga je tako težko znova dosegla. Gabriel jo hoče zaščititi in se ne strinja z njeno odločitvijo. Vsak od članov kluba – vsi so neozdravljivo bolni – namreč želi svojcem zapustiti nekaj pomenljivega, zato se Holly odpravi na neverjetno potovanje, ki porodi težka vprašanja … Bo zmogla? Ali se bo v vmesnem prostoru med življenjem in smrtjo znova izgubila?

Klub P. S. ljubim te, težko pričakovano nadaljevanje svetovne uspešnice P. S. Ljubim te, je topla in ganljiva pripoved o večni povezanosti med posamezniki, ki je niti smrt ne more izbrisati.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Klub P. S. Ljubim te”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODATKI O KNJIGI

Opomba žepna knjiga
EAN 9789610043362
Vezava broširano
Jezik slovenščina
Prevajalec Marko Bogataj
Dimenzije 125 x 190 x 23
Število strani 304
Leto izdaje 2019
Založba Učila International
Šifra (SKU): 013823
Vse knjige tega avtorja
To top