Pozdravljeni, Prijava

Jan-Philipp Sendker

SPOMIN SRCA (Trda vezava)

Nepozabna zgodba o neverjetni moči, ki jo premore srce.

Več podatkov

25,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Dvanajstletni deček Bo Bo živi s stricem v vasici Kalav v Burmi.

Bo Bo je tih in nekoliko osamljen otrok, ki ima prav poseben dar: ljudem lahko iz oči razbere, kaj čutijo. Enkrat na leto ga obišče oče, spomin na mamo pa mu je že skoraj popolnoma zbledel. Nihče mu noče povedati, zakaj živi s stricem in ne s starši. O njih ve samo to, da mama živi v Jangonu in ji ne gre najbolje.

Ko ga stric zaloti med branjem še nedokončane zgodbe o njegovih starših, spozna, da je čas, da nečaku pove resnico. Košček za koščkom mu razkrije zgodbo o veliki ljubezni, ki jo je ogrozil vrtinec političnih dogodkov. Pripoveduje mu o neverjetni moči, ki jo premore srce, in o skrivnostni bolezni, za katero trpi njegova mama. Bo Bo se odloči odpotovati v veliko mesto, da bi poiskal starše. Prepričan je, da lahko mamo ozdravi …

 

JAN-PHILIPP SENDKER, rojen leta 1960 v Hamburgu, je bil od leta 1990 do 1995 Sternov dopisnik iz Amerike, od leta 1995 do 1999 pa dopisnik iz Azije. Po drugem bivanju v Ameriki se je vrnil v Nemčijo in delal kot novinar za Stern. Z družino živi v Potsdamu. Leta 2000 je založba Blessing objavila njegovo presunljivo reportažo s Kitajske Risse in der Großen Mauer, Razpoke v velikem zidu. Njegovi največji uspešnici Prisluhni srcu je sledilo nadaljevanje Uglašeno srce (2007) ter drugi romani.
Prisluhni srcu je fenomen, ki je z leti osvojil sto tisoče bralskih src. Roman je zdaj prodajna uspešnica v ZDA in avtor trenutno piše scenarij za filmsko priredbo.

Njegovi romani so prevedeni v več kot 35 jezikov. Z več kot 3 milijoni prodanih knjig po vsem svetu je trenutno eden najuspešnejših avtorjev v nemškem jeziku.

Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: trda
  • Avtor: Jan-Philipp Sendker
  • Dimenzije: 155 x 222 x 28
  • Leto izdaje: 2020
  • Prevajalec: Anja Furlan
  • Šifra: 006428
  • EAN koda: 9789610045717

Stranke, ki so kupile ta izdelek, so kupile tudi:

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?