Pozdravljeni, Prijava

Elle Kennedy

LJUBEZENSKI DOGOVOR (Trda vezava)

Nova lahkotna romantična serija!Več podatkov

27,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Pravkar bo sklenila dogovor z največjim porednežem na univerzi …

Hannah Wells je končno našla nekoga, ki jo vzburja. A čeprav je na vseh področjih življenja samozavestna, ko gre za spolnost in zapeljevanje, s sabo nosi celo vrsto prtljage. Če bi rada, da bi ji njena simpatija namenila pozornost, bo morala stopiti iz svojega območja udobja in jo pripraviti do tega, da jo bo opazila … Četudi to pomeni, da bo morala v zameno za navidezni zmenek inštruirati nadležnega, otročjega, nadutega kapetana hokejskega moštva.

… in ta ljubezenski dogovor bo še kako dober, kajti …

Garrett Graham si je vedno želel samo to, da bi po diplomi vstopil v profesionalno hokejsko moštvo, vendar nenaden padec povprečne ocene postavi na kocko vse, za kar je trdo delal. Če mu bo pomoč sarkastični rjavolaski pri tem, da v drugem fantu vzbudi ljubosumje, pomagala ohraniti položaj v ekipi, bo to z veseljem naredil. Ko pa nepričakovani poljub vodi v najbolj noro ljubljenje, kar sta ga kdaj doživela, Garrett hitro ugotovi, da pretvarjanje ne bo zadostovalo. Zdaj mora Hannah samo še prepričati, da je moški, ki si ga želi, v resnici zelo podoben njemu. Oziroma je to on sam.

 

ELLE KENNEDY, avtorica uspešnic New York Timesa, USA Today in Wall Street Journala, je odraščala v predmestju Toronta v državi Ontario in diplomirala iz angleščine na univerzi v Yorku. Že od malih nog je vedela, da si želi biti pisateljica, in te sanje je začela dejavno uresničevati kot najstnica. Obožuje močne junakinje in seksi alfa junake ter ravno toliko vročice in nevarnosti, da stvari ostanejo zanimive!
Elle rada sliši mnenja svojih bralcev. Obiščite njeno spletno stran www.ellekennedy.com ali se prijavite na njeno glasilo, da boste prejemali posodobitve o prihajajočih knjigah in ekskluzivne odlomke. 

 

New York Times Bestseller, USA TODAY Bestseller, 16 prodanih pravic!
Serijo sestavljajo štiri samostojne knjige, ki spremljajo skupino hokejistov ter deklet, ki jim ukradejo srce.

Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: mehka
  • Avtor: Elle Kennedy
  • Jezik: Slovenski
  • Leto izdaje: 2020
  • Prevajalec: Anja Furlan
  • Število strani: 416
  • Šifra: 006510
  • EAN koda: 9789610046165

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?