Pozdravljeni, Prijava

Nicholas Sparks

VRNITEV (Mehka vezava KM)

Avtor, ki s svojimi romancami vrača vero v moč ljubezni!

Več podatkov

19,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Avtor vrhunskih uspešnic se v romantičnem slogu vrača z zgodbo o poškodovanem zdravniku in dveh ženskah, ki mu s svojimi skrivnostmi spremenita življenje.

Trevor Benson se ni nameraval preseliti nazaj v New Bern v Severni Karolini. Ko pa je bil v napadu z minometom pred bolnišnico, v kateri je delal, strašno poškodovan in se je moral vrniti iz Afganistana, se mu je razpadajoča hiša, ki mu jo je zapustil dedek, zdela enako primeren kraj za okrevanje kot kateri koli drugi.
Trevor skrbi za dedove ljube panje in ni pripravljen, da bi se zaljubil v domačinko, toda že od prvega srečanja čuti do namestnice šerifa Natalie Masterson posebno naklonjenost, ki je ne more ignorirati. A čeprav se zdi, da mu ona čustva vrača, se vztrajno drži na razdalji in v Trevorju se poraja vprašanje, kaj skriva.
Njegovo bivanje v New Bernu še bolj zaplete čemerna najstnica Callie, ki živi v bližnjem naselju mobilnih hišk. Trevor upa, da bo Callie pojasnila skrivnostne okoliščine, v katerih je umrl njegov dedek, vendar mu bolj malo pove – dokler nesreča ne sproži divjega iskanja Calliejine prave preteklosti, ki je bolj povezana s smrtjo starega gospoda, kot si je Trevor mislil.

V želji po razkritju Nataliejinih in Calliejinih skrivnosti se Trevor nauči, kaj pomeni resnično ljubiti in odpustiti ... In da se moramo v življenju, če hočemo iti naprej, pogosto vrniti tja, kjer se je vse skupaj začelo.

 

Nicholas Sparks je ameriški pisatelj, scenarist in človekoljub. Izdal je dvaindvajset romanov in dve neleposlovni knjigi ter je z več kot sto milijoni prodanih izvodov knjig eden najbolj priljubljenih pisateljev na svetu. Petnajst njegovih romanov je bilo na vrhu lestvice uspešnic New York Timesa¸ prav vse njegove knjige pa so bile uspešnice in so jih prevedli v več kot petdeset jezikov. Po predlogi enajstih njegovih romanov so posneli filme, med katerimi je zagotovo najbolj znan Beležnica. Sparks živi v Severni Karolini, kjer veliko prispeva lokalnim in državnim dobrodelnim organizacijam. Leta 2011 je ustanovil neprofitno organizacijo The Nicholas Sparks Foundation, ki si prizadeva za izboljšanje kulturnega in mednarodnega razumevanja s pomočjo globalnih izobraževalnih doživetij za otroke vseh starosti.

Tole je pisateljev nagovor:

Dragi prijatelj,
moj dvaindvajseti roman Vrnitev opisuje, kaj pomeni resnično ljubiti in odpustiti, in da se moramo v življenju, če hočemo iti naprej, pogosto vrniti tja, kjer se je vse skupaj začelo.
Lep pozdrav,
Nicholas Sparks 

 

Knjiga Vrnitev v medijih:

mojaleta.si - Priporočamo knjigo: Vrnitev

Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: mehka
  • Avtor: Nicholas Sparks
  • Dimenzije: 150 x 217 x 26
  • Jezik: Slovenski
  • Leto izdaje: 2020
  • Število strani: 336
  • Opomba: Knjiga meseca
  • Šifra: 010020
  • EAN koda: 9789610046158

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?