Pozdravljeni, Prijava

Chanel Cleeton

KUBA MOJIH SANJ (Mehka vezava KM)

Privlačna vohunka in prepovedana ljubezen v času hladne vojne!

Več podatkov

19,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Osupljiva zgodba o maščevanju, izdaji in pogumu!

Kubanska revolucija je Beatriz Perez, dedinji sladkornega imperija, vzela vse – družino, narod, državo. Ko pobegne v ameriški Palm Beach, do nje pristopi agent Cie in ji ponudi nevarno nalogo: infiltrirati se mora v ožji krog ljudi, ki obdaja Fidela Castra. Beatriz se poda v vohunski svet z željo po maščevanju za vse, kar je izgubila.
Toda v šestdesetih letih prejšnjega stoletja, v času, ko je bil ubit priljubljeni ameriški predsednik John F. Kennedy, je na svetovnem političnem parketu še en velik igralec: Sovjetska zveza, ki jo ZDA sumijo sodelovanja s Kubo. Tako se Beatriz znajde ujeta med kubansko-ameriško politiko, obenem pa spozna vplivnega ameriškega senatorja, s katerim se zaplete v vroče razmerje. Razpeta med ljubeznijo do moškega in ljubeznijo do domovine mora izbrati med svojo preteklostjo in prihodnostjo – toda z enim samim napačnim korakom bi lahko izgubila vse: otok, ki ga ima rada, in moškega, ki ji je ukradel srce …

 

Nov roman avtorice uspešnice Naslednje leto v Havani!


V življenju nočem imeti obžalovanj in raje bi obžalovala stvari, ki sem jih naredila, kot pa priložnosti, ki sem jih zamudila.

CHANEL CLEETON je avtorica knjižne uspešnice na lestvici časopisov New York Times in USA Today ter izbrane knjige knjižnega kluba Reese Witherspoon z naslovom Naslednje leto v Havani. Rojena je bila na Floridi, a je odraščala ob zgodbah eksodusa svoje družine s Kube, ki je sledil dogodkom po revoluciji. Njena strast do politike in zgodovine se je nadaljevala med študijem v Angliji, kjer je na Richmondu, ameriški mednarodni univerzi v Londonu, diplomirala iz mednarodnih odnosov, na Londonski šoli za ekonomijo in politične vede pa je magistrirala iz globalne politike. Chanel je prejela tudi doktorat pravnih znanosti na pravni fakulteti Univerze Južne Karoline. Rada potuje in je živela na Karibih, v Evropi in Aziji.


»Čudovit roman, poln prepovedanih strasti, družinskih skrivnosti,
poguma in žrtvovanja.«
Reese Witherspoon

KOMENTAR UREDNICE:
Zgodovinski dogodki, vohunstvo in ljubezen v Kennedyjevih časih naredijo ta roman bogat, zaradi moči njegove junakinje pa ga preprosto ne morete nehati brati. To ni le zgodovinski roman, temveč tudi zgodba o neizpolnjeni ljubezni do države in nekdanjega življenja ter pripoved o poti do samospoznanja ženske, razcepljene med ljubeznijo in dvema državama, ki predstavljata njen dom.

 »Drzna, netradicionalna Beatriz je junakinja za vse čase.
Pretresljivo branje, ki da misliti.«
Kate Quinn, romanopiska


Podatki o knjigi

 • Založba: Učila International, d.o.o.
 • Vezava: mehka
 • Avtor: Chanel Cleeton
 • Dimenzije: 160 x 220 x 31
 • Jezik: Slovenski
 • Leto izdaje: 2021
 • Prevajalec: Anja Furlan
 • Število strani: 368
 • Opomba: Knjiga meseca
 • Šifra: 010065
 • EAN koda: 9789610049296

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?