Pozdravljeni, Prijava

Colleen Hoover

RESNICA O VERITY (Trda vezava)

Pretresljiva zgodba o strasti, obsedenosti in manipulaciji!

Več podatkov

27,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Lowen Ashleigh je mlada pisateljica na robu bankrota, ko jo Jeremy Crawford najame, da napiše tri romane iz uspešne kriminalne serije, ki je njegova žena ne more dokončati.

Slavna pisateljica Verity Crawford je imela prometno nesrečo in še nekaj časa ne bo mogla pisati, bralci pa nestrpno čakajo na nadaljevanje.

Lowen se za nekaj dni preseli na dom Crawfordovih, da bi pregledala Verityjine zapiske in osnutke. Že prvi dan v hiši naleti na nedokončano avtobiografijo, ki ni namenjena objavi. Stran za stranjo rokopisa polnijo intimni opisi njunega zakona in pretresljiva priznanja, ki odstirajo povsem drugačen pogled na Verity in tragične dogodke, ki so za vedno spremenili njeno družino.
Lowen se odloči, da rokopisa ne bo pokazala Jeremyju, saj meni, da bi ga vsebina pretresla. Toda ko se z Jeremyjem zbližata in preživljata skupaj vse več časa, se začne spraševati, kaj vse bi lahko pridobila, če bi prebral ženine besede. Naj je Jeremy še tako predan ženi, je ob tako grozljivi resnici ne bi mogel več ljubiti …


COLLEEN HOOVER je avtorica številnih prodajnih uspešnic New York Timesa, vključno z najbolje prodajanim romanom za ženske It Ends with Us in psihološkim trilerjem Resnica o Verity. Tri leta zapored je prejela goodreadsovo nagrado za najboljši ljubezenski roman – za Confess (2015), It Ends with Us (2016) in Without Merit (2017). Roman Confess je bil prirejen za spletno serijo s sedmimi deli. Leta 2015 je Colleen Hoover skupaj z družino ustanovila Bookworm Box, knjigarno in mesečno naročnino za podpisane romane, ki jih podarijo pisatelji. Denar od prodaje prejmejo različne dobrodelne organizacije, ki pomagajo ljudem v stiski. Colleen Hoover živi z možem in trem sinovi v Teksasu.

 

KOMENTAR UREDNICE:
Colleen Hoover, ki je najbolj znana po svojih ljubezenskih romanih, v romantičnem trilerju Resnica o Verity razkriva drugačno, sprevrženo plat ljubezni in znova dokaže, zakaj so jo uporabniki družbenega omrežja goodreads večkrat izglasovali za najboljšo avtorico ljubezenskih romanov
.

Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: trda
  • Avtor: Colleen Hoover
  • Dimenzije: 130 x 195 x 25
  • Jezik: Slovenski
  • Leto izdaje: 2021
  • Prevajalec: Barbara Golubovac
  • Število strani: 304
  • Šifra: 006718
  • EAN koda: 9789610049951

Stranke, ki so kupile ta izdelek, so kupile tudi:

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?