Pozdravljeni, Prijava

Loretta Chase

DESET STVARI, KI JIH SOVRAŽIM PRI VOJVODI (Mehka vezava KM)

Napeta zgodovinska romanca z duhovitimi zapleti in neizbežno strastjo med najslavnejšim družbenim izobčencem in damo brez dlake na jeziku.

Več podatkov

19,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Toda kdo bo tokrat ukrotil koga ...

Anglija, 1833. Cassandra Pomfret ima o marsičem odločno mnenje, ki ga tudi brez zadržkov izraža. Ta odkritost je povzročila v visoki družbi že toliko razburjenja, da je njen obupani oče primoran ukrepati. Odloči se, da se njej zelo ljuba mlajša sestra ne sme udeležiti družabne sezone, dokler se Cassandra ne poroči, saj upa, da jo bo mož vsaj malo ukrotil.
Toda zaradi nekega razuzdanega aristokrata je Cassandrin sloves kmalu še bolj ogrožen, s tem pa tudi sestrina prihodnost in dobro ime vse družine.
Vojvoda Ashmontski je tako čeden, da dame ob pogledu nanj omedlevajo, ima pa nešteto značajskih napak. Po lastni krivdi je ostal brez neveste in skoraj ubil najboljšega prijatelja.
A naj je še tako neobrzdan, se zaveda, da ne bi bilo športno, če bi dami uničil dobro ime. Edina rešitev je, da jo zasnubi ... in upa, da ga na poročno noč ne bo zadušila z blazino.

 

Avtorica uspešnic Loretta Chase nadaljuje serijo Težavni vojvode s to zabavno različico Shakespearove klasike Ukročena trmoglavka.

 

LORETTA CHASE je priljubljena ameriška avtorica zgodovinskih ljubezenskih romanov. Njene zgodovinske romance odlikujejo dodelani liki, prefinjena napetost in pozornost do zgodovinskih podrobnosti, zato so že leta med najbolje prodajanimi knjigami. Roman Deset stvari, ki jih sovražim pri vojvodi se je uvrstil med letošnje finaliste v kategoriji daljši zgodovinski ljubezenski roman za nagrado vivian, ki jo podeljuje ameriško združenje pisateljev ljubezenskih romanov RITA (Romance Writers of America). V slovenščino so prevedeni še Škandalozna pota, Ne zavajaj me v skušnjavo, Kraljica škandalov, Zapeljivka v svili, Škandal v satenu, Preračunljivka v žametu, Vojvode imajo raje svetlolaske in Vojvoda v bleščečem oklepu.

 

O SERIJI:
Mojstrica klasičnih zgodovinskih romanc Loretta Chase je ustvarila trojico mladeničev, ki jih kličejo njihove nemilosti. Ripley, Blackwood in Ashmont so veliki in zastrašujoči. Čeprav so vsi mlajši od trideset let, privlačni, bogati in vojvode, se jih visoka družba izogiba v velikem loku, saj pogosto ušpičijo kakšno vragolijo. Recimo v klub Almack's vtihotapijo kozo, se pretepajo, priredijo dvoboj ali pijansko razgrajajo. Z drugimi besedami: potrebujejo žensko, ki jim bo prišla do živega in jih spravila v red ...


Podatki o knjigi

 • Založba: Učila International, d.o.o.
 • Vezava: mehka
 • Avtor: Loretta Chase
 • Dimenzije: 150x 217 x 27
 • Jezik: Slovenski
 • Leto izdaje: 2021
 • Prevajalec: Katja Jeraj Valentinčič
 • Število strani: 368
 • Opomba: Knjiga meseca
 • Šifra: 010072
 • EAN koda: 9789610049685

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?