Pozdravljeni, Prijava

Christina Lauren

NEMEDENI TEDNI (Trda vezava)

Kaj se zgodi, ko smrtna sovražnika skupaj odpotujeta na nepozabne počitnice na Havajih?

Več podatkov

27,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

 Kaj se zgodi, ko smrtna sovražnika skupaj odpotujeta na nepozabne počitnice na Havajih?

 Olive ima vedno smolo. Po drugi strani bi lahko za njeno enojajčno dvojčico Ami trdili, da je najsrečnejši človek na svetu – poročila se bo s svojim sanjskim moškim in poroko je v celoti plačala z zadetki na nagradnih igrah. Ženinov brat Ethan je Olivin smrtni sovražnik, vendar ji ne preostane drugega, kot da se sprijazni, da bo morala na poroki sodelovati z njim.
Morda pa Olive vseeno čaka sreča? Na poročnem sprejemu se vsi svatje razen nje in Ethana zastrupijo s hrano, ampak sanjski medeni tedni na Havajih so že plačani in treba jih je izkoristiti. Olive in Ethan zaradi brezplačnih počitnic pozabita na nesoglasja in odpotujeta v raj, trdno odločena, da se bosta na Mauiju drug drugemu za vsako ceno izogibala. Ampak Olive v hotelu naleti na svojega novega šefa in mu natvezi nedolžno laž, ki ji nato uide izpod nadzora.
Ker sta Olive in Ethan prisiljena igrati mladoporočenca, se zbližata precej bolj, kot sta pričakovala … Težava je le v tem, da se Olive kmalu zave, da nima nič proti, ker se mora pretvarjati. Pravzaprav se počuti celo … srečno.
Nemedeni tedni je prikupen in zelo zabaven ljubezenski roman za vsakogar, ki se mu je kdaj zazdelo, da z ljubeznijo nima sreče.

CHRISTINA LAUREN je psevdonim dveh najboljših prijateljic, ki že dolga leta skupaj ustvarjata, Christine Hobbs in Lauren Billings. Njune knjige se redno uvrščajo na lestvice New York Timesa, USA TODAY, prevedene pa so v več kot 30 jezikov. Pišeta tako mladinske kot romane za odrasle, pri nas pa ju poznamo predvsem po seriji Prelepi prasec.

Lauren Billings (vsi jo kličejo Lo) ima doktorat iz nevroznanosti in je vse dneve preživela v beli halji in z zaščitnimi očali v laboratoriju ter opravljala monotone raziskave, preden je pisanje postalo njeno delo za poln delovni čas. Je mama dveh malčkov in žena znanstvenika, čigar hobija sta gorsko kolesarstvo in varjenje piva. Lo obožuje romane za mlade odrasle in romance.

Christina Hobbs (Lo ji vedno reče PQ) je delala kot šolska svetovalka in je bila ves čas obkrožena z najstniki. Zdaj dneve preživlja za mizo, kjer piše ali gleda videospote skupine BTS. Z možem in hčerko živi v Utahu v ZDA in se zaveda, kako srečna je, da lahko piše knjige v sodelovanju z najboljšo prijateljico. Ni je sram priznati, da obožuje fantovske skupine in blišč.Zabaven ljubezenski roman, ki se je uvrstil na mnoge lestvice in sezname: Amazonov seznam najboljših romanc leta 2019, nominacija Goodreads Choice Awards za leto 2019, najboljše romantične komedije 2019 ponudnika zvočnih knjig Audible.


NYTimes uspešnica, tiktok uspešnica!

Vedela sem, da rad bere – ampak da rad bere enake knjige kot jaz? Ob tej misli se kar tajam.


»Gledaš me, kot da sem ti všeč,« reče.
»Ker si popil preveč mai taijev. Nič manj te ne sovražim kot prej.«
Ethan dvomeče dvigne obrv. »Res?«
»Ja.« Ne.


Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: trda
  • Avtor: Christina Lauren
  • Dimenzije: 160 x 220 x 26
  • Jezik: slovesnki
  • Leto izdaje: 2022
  • Prevajalec: Maja Kogej
  • Število strani: 320
  • Šifra: 006738
  • EAN koda: 9789610050377

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?