Pozdravljeni, Prijava

Colleen Hoover

KONČA SE Z NAMA (Trda vezava)

Včasih je tisti, ki te ljubi, tisti, ki te najbolj prizadene. 

Več podatkov

27,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Drzni in globoko osebni roman Konča se z nama predstavlja srce parajočo in nepozabno pripoved o ljubezni, za katero je treba plačati najvišjo ceno. 

Lily ni bilo vedno lahko, a je kljub temu pripravljena zavihati rokave, da bi si ustvarila življenje, kakršno si želi. Mestece v zvezni državi Maine, v katerem je odraščala, je pustila daleč za sabo – diplomirala je, se preselila v Boston in ustanovila lastno podjetje. Ko torej med njo in prelepim nevrokirurgom Rylom Kincaidom preskoči iskrica, se zdi vse v Lilyjinem življenju malodane predobro, da bi bilo resnično.

Ryle je odločen, trmast in mogoče celo malce nadut. Je tudi rahločuten, neverjetno bister in povsem zagledan v Lily, toda Rylov popolni odpor do ljubezenskih razmerij je skrb vzbujajoč. Čeprav Ryle zaradi Lily prekrši svoje pravilo, da se striktno izogiba zvez, si Lily ne more kaj, da se ne bi vprašala, od kod se je to pravilo pravzaprav vzelo.

Ko pa Lily grizejo vprašanja o novem razmerju, se ji v misli prikrade še Atlas Corrigan – njena prva ljubezen in vez s preteklostjo, ki jo je pustila za seboj. Bil je njena sorodna duša, njen zaščitnik. Ko pa se Atlas nenadoma znova pojavi, ogrozi vse, kar je Lily zgradila z Rylom.

 

Petnajst minut. To je dovolj, da se lahko zamaje svet.

 

COLLEEN HOOVER je avtorica številnih prodajnih uspešnic New York Timesa, vključno z najbolje prodajanim romanom za ženske Konča se z nama in psihološkim trilerjem Resnica o Verity. Tri leta zapored je prejela goodreadsovo nagrado za najboljši ljubezenski roman – za Confess (2015), Konča se z nama (2016) in Without Merit (2017). Roman Confess je bil prirejen za spletno serijo s sedmimi deli. Leta 2015 je Colleen Hoover skupaj z družino ustanovila Bookworm Box, knjigarno in mesečno naročnino za podpisane romane, ki jih podarijo pisatelji. Denar od prodaje prejmejo različne dobrodelne organizacije, ki pomagajo ljudem v stiski. Colleen Hoover živi z možem in trem sinovi v Teksasu v ZDA.

 

Avtorico že poznamo po njenih knjigah Leto spoznanj,
Na prvem mestu, Ta punca, Resnica o Verity.


KOMENTAR UREDNICE:
Predvsem pretresljivo. Izpoved ženske, ki si po očetovi smrti ni želela več nasilja v družini, a se je bumerang trpinčenja vrnil naravnost k njej. Prelepe ljubezenske obljube, ‘da’ v dobrem in zlu, a vse skupaj se postavi pred subjektivno prizmo, ko naša junakinja končno uzre tisto mavrico, ki sije skoznjo …


Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: trda
  • Avtor: Colleen Hoover
  • Dimenzije: 160 x 220 x 29
  • Jezik: Slovenski
  • Leto izdaje: 2022
  • Prevajalec: Petra Brecelj
  • Število strani: 352
  • Šifra: 006773
  • EAN koda: 9789610050766

Stranke, ki so kupile ta izdelek, so kupile tudi:

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?