Pozdravljeni, Prijava

Samantha Young

JUTRI BOŠ MOJ (Trda vezava)

Prvi del sage o družini Adair!


Več podatkov

36,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Vse v enem: goreča strast, grozljiva napetost in izjemni preobrati

Posestvo Ardnoch v Škotskem višavju nudi intimen oddih bogatim in slavnim. Je nedosegljivo in skrivnostno tako kot njegov lastnik – nekdanji hollywoodski igralec Lachlan Adair. Toda nenadoma se na tem mirnem kraju začnejo dogajati nezaslišane stvari.

Policistka Robyn Penhaligon je med opravljanjem poklica komaj ušla smrti, zato se je odločila, da bo zapustila bostonske policijske vrste in na Škotskem poiskala očeta, ki ji dolguje odgovore na nekatera vprašanja. Mac Galbraith jo je spočel, ko je bil sam še najstnik, in jo je kot otroka zapustil, da bi lahko kot telesni stražar Lachlana Adairja potoval po vsem svetu. Robyn mora zato priti na posestvo Ardnoch, kjer pa se med njo in Lachlanom stvari takoj zapletejo. Robyn meni, da je moški, ki je glava družine Adair, vzvišen in samovšečen, on pa jo ima za vsiljivko. Tudi srečanje z očetom ne poteka po načrtih, zato se Robyn odloči, da bo pobrala šila in kopita, a ko je očetovo življenje nenadoma v nevarnosti, si premisli in ostane. Policistka v njej si ne more kaj, da ne bi na lastno pest vodila preiskave o grožnjah družini Adair. Odločena je, da bo poskrbela za Macovo varnost, pri čemer pa mora združiti moči z Lachlanom.

In nenadoma se iskre sovraštva med njo in gospodarjem posestva spremenijo v iskre strasti. Toda v napetem vrtincu dogajanja se zgodi še veliko preobratov in njuna prihodnja sreča ni odvisna le od njiju, ampak ji grozijo tudi sence iz preteklosti.

 

SAMANTHA YOUNG je avtorica največjih uspešnic New York Timesa, USA Todaya in Wall Street Journala. Živi v Stirlingshiru na Škotskem. Za mednarodno uspešnico Dublinska ulica je bila nominirana za nagrado Goodreads Choice Award za najboljšo avtorico in najboljšo romanco. Dublinska ulica je bila prva Samanthina sodobna serija romanc za odrasle, ki je bila prodana v enaintridesetih državah po svetu.

KOMENTAR UREDNICE:
Samantha Young je nedvomno pisateljica, ki zna vsakič znova očarati s svojimi zgodbami. Prvi del sage o družini Adair je neverjeten preplet sodobne romance in kriminalke. Napeta in zapletena pripoved s prepričljivimi junaki in številnimi preobrati vas bo zagotovo prevzela.


Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: trda
  • Avtor: Samantha Young
  • Dimenzije: 130 x 195 x 38
  • Jezik: Slovenski
  • Leto izdaje: 2022
  • Prevajalec: Mateja Grajzar
  • Število strani: 496
  • Šifra: 006864
  • EAN koda: 9789610052050

Stranke, ki so kupile ta izdelek, so kupile tudi:

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?