Pozdravljeni, Prijava

Nicholas Sparks

ZADNJA ŽELJA (Mehka vezava KM)

Zgodba o prvi ljubezni, ki je nikoli ne pozabiš, in odločitvah, ki nas preganjajo do konca dni!

Več podatkov

19,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Avtor Najdaljše poti in Vrnitve se tokrat predstavlja z najbolje prodajanim romanom po izboru New York Timesa, romanom o dolgo trajajoči dediščini prve ljubezni in o odločitvah, ki nas preganjajo do konca dni.

Leta 1996 se je za Maggie Dawes spremenilo vse. Pri šestnajstih so jo poslali živet k teti, ki jo je komaj poznala, v Ocracoke, odmaknjen kraj na območju Outer Banks v Severni Karolini. Tam je mislila samo na prijatelje, starše in sestro doma … dokler ni spoznala Brycea Tricketta, enega redkih najstnikov na otoku. Čedni, iskreni Bryce, ki so ga ravnokar sprejeli na prestižno akademijo West Point, ji je pokazal, kaj vse lahko imaš rad v malem vetrovnem obalnem mestecu, in jo seznanil s fotografijo, ki jo bo spremljala vse življenje.
Leta 2019 je Maggie priznana popotniška fotografinja. Kadar ne fotografira oddaljenih krajev, vodi uspešno razstavno galerijo v New Yorku. Toda to leto mora za božične praznike nepričakovano ostati doma, saj se poskuša sprijazniti z resno zdravstveno diagnozo. Vse bolj se zanaša na mladega pomočnika in počasi spoznava, da sta se zbližala.
Skupaj preživljata zadnje praznične dni in ona mu začne pripovedovati zgodbo o nekem drugem božiču pred mnogimi leti in o ljubezni, ki jo je usmerila na pot, ki si je prej ne bi mogla zamisliti.


»Vendar ne pozabi, da je ljubezen močnejša od strahu.
Ljubezen je rešila mene in vem, da bo tudi tebe.«


NICHOLAS SPARKS je ameriški pisatelj, scenarist in človekoljub. Izdal je triindvajset romanov in dve neleposlovni knjigi ter je z več kot sto milijoni prodanih izvodov knjig eden najbolj priljubljenih pisateljev na svetu. Šestnajst njegovih romanov je bilo na vrhu lestvice uspešnic New York Timesa, prav vse njegove knjige pa so bile uspešnice in so jih prevedli v več kot petdeset jezikov. Po predlogi enajstih njegovih romanov so posneli filme, med katerimi je zagotovo najbolj znan Beležnica. Sparks živi v Severni Karolini, kjer veliko prispeva lokalnim in državnim dobrodelnim organizacijam. Leta 2011 je ustanovil neprofitno organizacijo The Nicholas Sparks Foundation, ki si prizadeva za izboljšanje kulturnega in mednarodnega razumevanja s pomočjo globalnih izobraževalnih doživetij za otroke vseh starosti.

Podatki o knjigi

 • Založba: Učila International, d.o.o.
 • Vezava: mehka
 • Avtor: Nicholas Sparks
 • Dimenzije: 150 x 217 x 27
 • Jezik: Slovenski
 • Leto izdaje: 2022
 • Opomba: Knjiga meseca
 • Prevajalec: Ida Sternad
 • Število strani: 352
 • Šifra: 010103
 • EAN koda: 9789610052180

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?