Pozdravljeni, Prijava

Colleen Hoover

ZAČNE SE Z NAMA (Mehka vezava KM)

Nadaljevanje zgodbe Konča se z nama!

Več podatkov

19,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Dokler je med njima ljubezen, nikoli ni konec!

Zgodba o Atlasu in Lily, dveh najstnikih, ki ljubezni nista mogla ujeti, se ni nikoli končala. Zato se v tej knjigi znova začne.

Lily in njen nekdanji mož Ryle sta se ravnokar sporazumno ločila. Lily je kot mati samohranilka in uspešna poslovna ženska zelo zaposlena. Toda nenadoma se v njenem življenju znova pojavi njena prva, najstniška ljubezen. Atlas Corrigan. Po skoraj dveh letih, odkar se nista videla, se znova zaiskri med njima. Atlas Lily popolnoma nepričakovano povabi na zmenek.

Toda njeno nenadejano navdušenje nad novim začetkom kmalu pogasi ljubosumni nekdanji mož, ki je še vedno velik del njenega življenja, saj ju povezuje hčerka – in Atlas Corrigan v njegovem in hčerinem življenju nikakor ni zaželen.

Bo Lily sledila svojemu srcu ali se bo vdala usodi?

 

Avtorica je o knjigi zapisala:
Konča se z nama je edini roman, za katerega sem bila trdno odločena, da nikoli ne bom napisala nadaljevanja. Zdelo se mi je, da se je končal, kjer se je moral končati, in Lily nisem hotela izpostavljati še dodatnemu stresu.

 

COLLEEN HOOVER je avtorica številnih prodajnih uspešnic New York Timesa, vključno z najbolje prodajanim romanom za ženske Konča se z nama in psihološkim trilerjem Resnica o Verity. Tri leta zapored je prejela goodreadsovo nagrado za najboljši ljubezenski roman – za Confess (2015), Konča se z nama (2016) in Without Merit (2017). Roman Confess je bil prirejen za spletno serijo s sedmimi deli. Leta 2015 je Colleen Hoover skupaj z družino ustanovila Bookworm Box, knjigarno in mesečno naročnino za podpisane romane, ki jih podarijo pisatelji. Denar od prodaje prejmejo različne dobrodelne organizacije, ki pomagajo ljudem v stiski. Colleen Hoover živi z možem in tremi sinovi v Teksasu v ZDA.


UREDNICA O KNJIGI:
Najprej je bila romanca Konča se z nama, zgodba o Atlasu in Lily, dveh najstnikih, ki ljubezni nista mogla ujeti. Nadaljevanje je čudovita in ganljiva zgodba o dveh odraslih, ki ugotovita, da se je vedno mogoče ponovno zaljubiti.

 

Izjemna pisateljica Colleen Hoover, ki se s svojimi knjigami uvršča na lestvice najbolje prodajanih avtorjev New York Timesa, tokrat ponuja pravo poslastico: nadaljevanje nikoli končane ljubezenske zgodbe!

Podatki o knjigi

 • Založba: Učila International, d.o.o.
 • Vezava: mehka
 • Avtor: Colleen Hoover
 • Dimenzije: 150 x 217 x 23
 • Jezik: Slovenski
 • Leto izdaje: 2022
 • Opomba: Knjiga meseca
 • Prevajalec: Petra Brecelj
 • Število strani: 288
 • Šifra: 010119
 • EAN koda: 9789610053057

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?