Pozdravljeni, Prijava

Ali Hazelwood

LJUBEZENSKA HIPOTEZA (Žepna knjiga)

Uspešnica z lestvice New York Timesa in senzacija s TikToka!

Več podatkov

14,90 € z davkom

V seznam želja

Opis

Kombinacija lažnega razmerja med znanstvenikoma in neustavljiva privlačnost poruši premišljeno zastavljene hipoteze o ljubezni.

 

Olive Smith, doktorandka tretjega letnika, ne verjame, da lahko romantična razmerja trajajo, toda njena najboljša prijateljica je prepričana ravno o nasprotnem, kar je tudi vzrok za zmešnjavo, ki nastane. Olive se zaveda, da bo Anh le s težavo prepričala, da je tudi sama v razmerju, kajti kot znanstvenica bo hotela videti dokaze. In tako Olive – kot vsaka ženska, ki premore vsaj malo samospoštovanja – v paniki poljubi prvega moškega, ki ga vidi.
Moški pa ni nihče drug kot Adam Carlsen, izjemen mlad profesor in znani kreten. Zato je Olive nadvse presenečena, ko privoli v pretvarjanje in postane njen lažni fant. Toda ko se na pomembni znanstveni konferenci stvari ne odvijajo po načrtu in jo Adam spet preseneti z neomajno podporo (in neomajnimi mišicami), se zdi, da je njun mali eksperiment nevarno blizu točke vžiga.

Olive kmalu spozna, da je dati svoje srce pod mikroskop edino, kar je še bolj zapleteno od hipoteze o ljubezni.

 

“Vem, da je strašljivo postati ranljiva, ampak lahko si dopustiš, da imaš koga rada. Lahko si želiš biti z ljudmi, ki so več kot le prijatelji in znanci.”

 

ALI HAZELWOOD je avtorica mnogih objavljenih del – kot so strokovni članki o raziskavah na področju možganov, v katerih se nihče ne mečka in konec ni vedno srečen. Rojena je v Italiji, živela je v Nemčiji in na Japonskem, potem pa se je preselila v Združene države Amerike, kjer se je vpisala v doktorski študij nevroznanosti. Pred kratkim je postala profesorica, česar jo je absolutno groza. Ko ni v službi, pogosto teče, je tortice na palčkah ali gleda znanstvenofantastične filme s svojima mačjima lordoma (in malce manj mačjim možem).

 

»Vsi imajo radi visoke, molčeče in čemerne mišičnjake z inteligenčnim
količnikom genija.”

 

KOMENTAR UREDNICE:
Na videz lahkotna ljubezenska zgodba, ki pa zaradi izkušenj avtorice in njene odločitve, da v zgodbo vplete občutljiva in ranljiva področja ženskega sveta, poseže globoko in odpira teme, s katerimi se družba tako ali drugače sooča in jih premalo zavzeto rešuje …

Podatki o knjigi

 • Založba: Učila International, d.o.o.
 • Vezava: mehka
 • Avtor: Ali Hazelwood
 • Dimenzije: 125 x 190 x 25
 • Jezik: Slovenski
 • Leto izdaje: 2022
 • Opomba: Žepna knjiga
 • Prevajalec: Barbara Golubovac Golob
 • Število strani: 352
 • Šifra: 014080
 • EAN koda: 9789610053361

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?