Pozdravljeni, Prijava

Blanka Lipinska

TA DAN (Žepna knjiga)

Drugi del svetovne uspešnice 365 dni!

Več podatkov

12,90 € z davkom

V seznam želja

Opis

Vroče in nevarno … nepozabno!

Laurino življenje na Siciliji spominja na pravljico. Veličastna poroka, mož, ki je zanjo pripravljen storiti in dati vse, nosečnost, darila in nepredstavljivo razkošje: služabniki, avtomobili, obmorske rezidence. Vse bi bilo popolno, če okrog sebe ne bi imela samo gangsterjev, če je ne bi nenehno poskušali ugrabiti in ubiti. Najboljša prijateljica Olga ji slepo sledi. Laura se bo še naučila, da ni lahko biti žena najnevarnejšega moškega na Siciliji …

Drugi del prodajne uspešnice 365 dni ni samo prijetna ljubezenska zgodba za večerne urice, ampak je tudi zgodba s presenetljivimi obrati in zasuki: v njej si sledijo pobegi, pregoni, izdaje, boji za čast in smrtna nevarnost. Knjiga govori o tem, kako lahko se je zaljubiti in kako lahko si človek uniči življenje. Vsako poglavje preseneča, nič ni očitno – razen nazornega seksa in igre, v kateri ni ne dobrih ne slabih junakov. So pa prisotni veliko neznano, velika ljubezen, velika nevarnost in velika strast.

 

BLANKA LIPINSKA je avtorica mednarodnih prodajnih uspešnic. Njeno trilogijo so prevedli v trideset jezikov in natisnili v dveh milijonih izvodov. Avtorica je postala iz želje, ne potrebe, in piše za zabavo, ne za denar. Rada ima tetovaže, spoštuje iskrenost in ceni nesebičnost. Ker ji je šlo na živce pomanjkanje odprtega pogovora o seksu, je sklenila, da bo začela razpravo o različnih vidikih ljubezni. Rada pravi, da je pogovarjanje o seksu tako preprosto kot pripravljanje večerje. Revija Wprost jo je leta 2019 uvrstila med najbolj plačane poljske pisateljice, leta 2020 pa jo je uvrstila na seznam najvplivnejših Poljakinj. Anketa poljske narodne knjižnice jo uvršča med deset najpriljubljenejših avtorjev na Poljskem, revija ForbesWomen pa jo je vključila med najboljše ženske znamke. Na njeni uspešnici 365 dni temelji eden najuspešnejših Netflixovih filmov v letu 2020. Film je bil na prvem mestu najbolj gledanih kar deset dni.

 

KOMENTAR UREDNICE:
Filmi, posneti po zgodbah iz te trilogije, sami zase pričajo o njeni priljubljenosti in odmevnosti. Uspešna in priznana avtorica Blanka Lipinska razbija stereotipe o odnosih in seksu v konservativni Poljski in po vsem svetu. Roman o lepi in privlačni junakinji, ki se zaplete z nevarnim, a vztrajnim in greha vrednim mafijskim šefom, vam ne bo pustil spati!


Podatki o knjigi

 • Založba: Učila International, d.o.o.
 • Vezava: mehka
 • Avtor: Blanka Lipinska
 • Dimenzije: 125 x 190 x 25
 • Jezik: Slovenski
 • Leto izdaje: 2023
 • Opomba: Žepna knjiga
 • Prevajalec: Marko Bogataj
 • Število strani: 336
 • Šifra: 014086
 • EAN koda: 9789610053644

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?