Pozdravljeni, Prijava

Nicholas Sparks

DEŽELA SANJ (Trda vezava)

Ganljiva ljubezenska zgodba o tem, kako za sanje vse postaviš na kocko – in o tem, ali je preteklost mogoče pustiti za seboj.

Več podatkov

34,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Ganljiva ljubezenska zgodba o tem, kako za sanje vse postaviš na kocko – in o tem, ali je preteklost mogoče pustiti za seboj.

Colby Mills je nekoč mislil, da mu je usojena kariera v glasbi, vendar mu je tragedija v kali zatrla ambicije. Zdaj vodi majhno družinsko farmo v Severni Karolini in spontano sprejme ponudbo, da bi igral v lokalu v St. Pete Beachu na Floridi in si enkrat za spremembo vzel premor od domačih zadolžitev.
Ko spozna Morgan Lee, se mu svet postavi na glavo in začne se spraševati, ali mu bo odgovornost, ki si jo je naložil, vselej krojila življenje. Morgan, ki je hči premožnih čikaških zdravnikov, je zaključila študij glasbe na prestižnem kolidžu in v načrtu ima, da se bo preselila v Nashville in postala zvezda. S Colbyjem drug drugega romantično in glasbeno dopolnjujeta, česar še nobeden od njiju ni doživel.
Medtem ko se onadva brezglavo zaljubljata, je Beverly na drugače razburljivem potovanju. S šestletnim sinom beži pred nasilnim možem in si v majhnem kraju daleč od vsega skuša na novo zgraditi življenje. Ker ji zmanjkuje denarja in ji nevarnost očitno preti na vsakem koraku, se v obupu odloči, da bo na novo napisala vse, kar je zanjo resnično.
V enem samem nepozabnem tednu bosta dva mlada človeka odkrila poživljajoče vrhunce in bolečine prve ljubezni. Beverly pa bo na stotine kilometrov stran preizkusila, kako močna je njena ljubezen do sina. In usoda bo vse tri junake pritegnila skupaj z mrežo prelomnih vezi ... ter vsakega posebej prisilila, da se vpraša, ali lahko sanje o boljšem življenju premagajo breme preteklosti.

NICHOLAS SPARKS je avtor triindvajsetih knjig, ki so bile vse uspešnice na lestvici New York Timesa. V več kot petdesetih jezikih je izšlo več kot 150 milijonov izvodov in po enajstih knjigah so posneli film. Je tudi ustanovitelj Fundacije Nicholasa Sparksa, neprofitne organizacije, v kateri se s pomočjo globalnih izobraževalnih doživetij trudijo za izboljšanje kulturnega in mednarodnega razumevanja. Živi v Severni Karolini.

 

UREDNICA O KNJIGI:
Knjiga za vse večne romantike, ki vas ne bo razočarala.


Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: trda
  • Avtor: Nicholas Sparks
  • Dimenzije: 130 x 195 x 34
  • Jezik: Slovenski
  • Leto izdaje: 2023
  • Prevajalec: Eva Žerjav
  • Število strani: 384
  • Šifra: 006957
  • EAN koda: 9789610053811

Stranke, ki so kupile ta izdelek, so kupile tudi:

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?