Pozdravljeni, Prijava

Julia Quinn

ZAČELO SE JE S ŠKANDALOM (Mehka vezava KM)

Predzgodba serije o Bridgertonovih!


Več podatkov

19,99 € z davkom

V seznam želja

Opis

Ko se po poroki iz dolžnosti ljubezenska zgodba šele začne!

Samosvoja Georgiana Bridgerton se nikoli ni uklanjala družbenim pričakovanjem.

Tega ne bo storila niti zdaj, čeprav na nitki visi njen ugled. Po ponesrečeni ugrabitvi se zdi, da ima na voljo le dve možnosti. Ali postane osramočena stara devica ali pa se ukloni družbenim pričakovanjem, reši svoj ugled in se poroči s koristolovcem, ki je kriv za nastali škandal. Nikakor ne razume, zakaj se je znašla v tem položaju, če pa ni naredila prav ničesar narobe. On je tisti, ki bi moral biti osramočen, ki bi se moral skrivati in ponižno sprejeti posledice svoje ponesrečene spletke, da bi se znebil dolgov. Se bo svojeglava Georgie sprijaznila s svojo usodo ali pa bo usoda poskrbela za drugačno pot iz nastale zagate?

Nicholas Rokesby nima časa za takšne peripetije.

Kot četrti sin lorda in lady Manston si obeta urediti življenje po svoje. Živi v Edinburgu, kjer zaključuje študij medicine, in na to, da bi si poiskal ženo ter se ustalil, nima niti časa pomisliti. Skrivnostni poziv, ki ga prejme od očeta, naj se nemudoma vrne domov, ne bi mogel priti ob bolj neprimernem trenutku. A ko izve, da se je Georgiana Bridgerton, očetova krščenka in družinska prijateljica, ki jo pozna že vse življenje, znašla v vrtincu škandala, se dobro zaveda, kaj se od njega pričakuje. Opraviti mora svojo dolžnost.


Škandal, poroka in nato … Ljubezen?   


JULIA QUINN – avtorica knjižnih uspešnic z lestvice New York Timesa rada razbija mit, da pametne ženske ne berejo (ali pišejo) ljubezenskih romanov. Leta 2001 je za to poskrbela v velikem slogu, ko je nastopila na televizijskem kvizu Najšibkejši člen in odnesla glavno nagrado v višini 79.000 ameriških dolarjev. Njeno poznavanje bejzbola, kantri glasbe in plišastih igračk je bilo zelo pomanjkljivo, a lahko s ponosom pove, da je na področjih, povezanih z literaturo ter vsem, kar je britansko, naravnost blestela. Prav tako je pravilno odgovorila na vsa vprašanja iz zgodovine in geografije, vedela pa je tudi, da je Da Vinci obstajal daleč pred Da Vincijevo šifro. Julia Quinn je ena od samo šestnajstih članov Dvorane slavnih Ameriškega združenja piscev romanc, njene knjige so prevedene v 29 jezikov in trenutno z družino živi na severozahodni obali Tihega oceana.

Podatki o knjigi

 • Založba: Učila International, d.o.o.
 • Vezava: mehka
 • Avtor: Julia Quinn
 • Dimenzije: 150 x 217 x 25
 • Jezik: Slovenski
 • Leto izdaje: 2023
 • Opomba: Knjiga meseca
 • Prevajalec: Bernarda Plavec
 • Število strani: 320
 • Šifra: 010131
 • EAN koda: 9789610053699

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?