Arsene Wenger

Arsene Wenger, avtobiografija

Filozofija vodenja mitskega trenerja in izjemnega menedžerja!

25,99

49 na zalogi

OCENA KNJIGE

Ni ocen izdelka

Ste prebrali knjigo in bi jo želeli oceniti?
Za oddajo ocene in mnenja kliknite tukaj.

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 40 €!

Naročila in informacije
+386 64 24 24 07 (08:00 - 16:00)

Arsène Wenger je eden najbolj navdihujočih, najbolj skrivnostnih in najbolj spoštovanih nogometnih trenerjev. In to je zgodba njegovega življenja.

Wengerja, ki je v nogometnem svetu pustil močan vtis, trenerski poklic pa je spremenil v pravo umetnost, so zaradi pristopa do igre, strogosti in inovativnih idej pogosto imenovali ‘Profesor’. A kako je deček iz Duttlenheima v Alzaciji postal eden najbolj občudovanih trenerjev v zgodovini? Kako je lahko v Arsenalu sestavil sanjsko ekipo Nepremagljivih? Kako je kar 22 let vodil ekipe v tem starem in tradicionalnem klubu, ki se je nenehno spreminjal in v katerem je bilo sprva zaposlenih sedemdeset, nazadnje pa že kar sedemsto ljudi?

Arsène Wenger v knjigi pripoveduje o vseh svojih pomembnih odločitvah, o klubih, v katerih je treniral (od Cannesa preko Monaca in Nagoje na Japonskem pa vse do Arsenala), in o igralcih, ki jih je spremljal (George Weah, Lilian Thuram, Emmanuel Petit, Thierry Henry, Nicolas Anelka so le nekateri od njih). Z bralci deli najpomembnejše trenutke svoje kariere, čudovite zmage in strašne poraze ter predstavlja lastne vrednote v svetu nogometa, ki je že doživel svoje črne čase, pa tudi številne presežke. Skozi branje nam ponuja vpogled v svojo strastno zavzetost za nogomet in nam posreduje dragocene lekcije, ki mu jih je dal ta šport.

O knjigi v medijih:

MMARKETINGBEREMMO: Nadarjenost je treba negovati

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Arsene Wenger, avtobiografija”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODATKI O KNJIGI

EAN 9789610046790
Vezava trda
Jezik slovenščina
Prevajalec Špela Žakelj
Dimenzije 160 x 220 x 23
Število strani 264
Leto izdaje 2020
Založba Učila International
Šifra (SKU): 006473
Vse knjige tega avtorja
To top