Pozdravljeni, Prijava

Chris Carter

NOČNI ZALEZOVALEC (Žepna knjiga)

Srhljiv triler izpod peresa Chrisa Carterja!

Več podatkov

14,90 € z davkom

V seznam želja

Opis

Ko mislite, da se vam nič ne more zgoditi ... pomislite še enkrat

Na pultu v zapuščeni mesnici v vzhodnem Los Angelesu najdejo neidentificirano žensko truplo. Vzrok smrti je neznan, saj na truplu ni nobenih vidnih sledov, razen tega, da je imela žrtev zašite ustnice. Šele obdukcija bo razkrila prave razsežnosti zločina. Razkritje je tako uničujoče, da detektiva za posebne primere Roberta Hunterja odpokličejo od drugega primera, da bi prevzel preiskavo. Ko njegova poizvedovanja trčijo ob primer izginule osebe, ki ga preučuje kot britev ostra zasebna preiskovalka Whitney Myers, Hunter posumi, da je morilec ugrabil več žrtev. Iščejo morilca, obsedenega s šivi, njegove žrtve pa so si na las podobne; nočnega zalezovalca, pri katerem se je ljubezen izrodila v sovraštvo.


Chris Carter je italijanskega porekla in se je rodil v Brasilii, glavnem mestu Brazilije. Na University od Michigan je študiral psihologijo in zločinsko vedenje. Kot član kriminalistično psihološkega tima Pisarne javnega tožilca države Michigan je zasliševal in preučeval mnogo zločincev, med njimi tudi serijske in večkratne morilce, ki so obsojeni na dosmrtni zapor.

 

Tretja knjiga v seriji Robert Hunter - Morilec s križem, Krvnik, Nočni zalezovalec, Podobe smrti, Umori v živo, Zli um, Jaz sem smrt, Klicatelj, Galerija mrtvih, Na lovu za zlom in Napisano s krvjo.


Več o avtorju si lahko prebrete na njegovi spletni strani.
Več mnenj o knjigi pa najdete na portalu Goodreads.


Podatki o knjigi

  • Založba: Učila International, d.o.o.
  • Vezava: mehka
  • Avtor: Chris Carter
  • Dimenzije: 125 x 190
  • Jezik: Slovenski
  • Prevajalec: Janez Lavtižar
  • Šifra: 012881
  • EAN koda: 9789610015079

Sorodni izdelki:

Knjige istega avtorja

Košarica  

Ni izdelkov

Dostava 0,00 €
Skupaj 0,00 €

Na blagajno


E-novice

Želite prejemati novice po elektronski pošti ?