Daniel Friebe, Pete Goding

Največji kolesarski vzponi v Evropi

Knjiga Največji kolesarski vzponi v Evropi je najažurnejši, najobsežnejši in najlepši poklon hribom in goram, ki so postali svetišča kolesarskega športa.

19,99

34 na zalogi

OCENA KNJIGE

Ni ocen izdelka

Ste prebrali knjigo in bi jo želeli oceniti?
Za oddajo ocene in mnenja kliknite tukaj.

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 40 €!

Naročila in informacije
+386 64 24 24 07 (08:00 - 16:00)

Knjiga je opremljena s spektakularnimi fotografijami, zemljevidi, natančnimi opisi profilov prog in praktičnimi napotki za obiskovalce.

Daniel Friebe v svojih besedilih utemeljuje, zakaj si posamezni vzpon zasluži biti vključen med legendarne, obenem pa vrhunsko opiše veličastno pokrajino, herojske dosežke profesionalnih kolesarjev in pristno navdušenje ob osvajanju gorskih vrhov. Z dodanimi 250 fotografijami, ki jih je posebej za to izdajo posnel specialist za kolesarsko fotografijo Pete Goding, to delo predstavlja edinstven in resničnega spoštovanja vreden vodnik po največjih evropskih gorah. Vsebuje 50 legendarnih evropskih vzponov – s prizori športnega junaštva, romarskimi kraji, ki si jih vsak kolesar nekoč želi obiskati in osvojiti.

 

Primerna je tako za aktivne kolesarje vseh sort, ki bi nekoč poskusili izzvati enega od veličastnih kolesarskih vzponov, kot tudi za ljubitelje, ki tovrstne podvige raje spremljajo od doma.

Vključene so ikone dirke po Franciji Alpe d’Huez, Col du Galibier, Mont Ventoux, Col d’Izoard in Col du Tourmalet. Dirko po Italiji zastopajo sveti vrhovi Passo dello Stelvio, Passo Fedaia, Tre Cime di Lavaredo in drugi. Ne manjkata niti španski Alto de l’Angliru in avstrijski Großglockner, dodanih pa je še 40 drugih znamenitih gora, ki nastopajo v kolesarskih legendah.



Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Največji kolesarski vzponi v Evropi”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

PODATKI O KNJIGI

EAN 9789610015918
Vezava trda
Prevajalec Urška Pajer in Mirjam Galičič
Dimenzije 260 x 300
Število strani 224
Leto izdaje 2012
Založba Učila International
Jezik slovenščina
Šifra (SKU): 003047
To top